Angi hivatása, avagy ki is vagyok én

Amikor 2021 nyarán megérlelődött bennem – azaz „becsatornáztam” meditációban – a spirituális tanítói, vezetői mivoltom, és elkezdtem felvállalni azt. Többen is megkérdezték tőlem, hogy pontosan mit jelent a SPIRITUÁLIS TANÍTÓ kifejezés, mivel manapság sokan sokfélét mondanak, és torzítva használják, illetve torzítva értelmezik, félreértelmezik a spirituális szót.

Abból indulok ki, hogy számomra, mint tanult mérnöknek, az a legfontosabb, hogy értsem, és megértessem a szó jelentését, és azt, ami mögötte van, ezért most is, a gyökerénél kezdem a magyarázatot:

A SPIRITUÁLIS szó latin és görög eredetű, és az alábbi jelentésekkel bír a szakirodalom szerint:

„latin: spiritualis = szellemi; spiritus = szellem, lélegzet; spiro = lélegzik

görög: szpairo = szuszog

Szellemi jellegű: az emberi szellemmel vagy lélekkel kapcsolatos, szemben az anyagi, fizikai dolgokkal.” *

Az idegen szavak gyűjteményében a spirituális szó jelentései: lelki vezető; lelkiséggel, szellemiséggel kapcsolatos.

Spirituálisnak lenni számomra, azt jelenti, hogy a lelkem szerint élek, és cselekszem egy magasabb szellemiségben, azaz tiszteletben tartom, elfogadom magamat, a környezetemet, embertársaimat, nem ártok sem magamnak, sem senkinek vagy semminek, nem versenyzek, és törekszem arra, hogy éberen JELEN legyek minden pillanatban, hogy ne aggódjak, és ne büntessem magam.

Spirituális tanítónak lenni számomra egy felvállalás, FELELŐSSÉG VÁLLALÁS, példamutatás, hogy hogyan és miként lehet a mai világban, a hétköznapjainkban minőségi, boldog, örömteli, egészséges életet élni természetes, illetve kémiai tudatmódosító szerek használata nélkül.

Járom én is az utam, tanulok, tapasztalok és az ezekből szerzett tudásomat rendszerezve – személyre szabottan -, adom tovább a tudást azoknak, akik felém fordulnak bizalommal. Igen, igen, bizalommal… Nagyon fontos a bizalom, a kölcsönös bizalom mindkét fél részéről.

Ráébredtem arra, hogy egy ideje „tolom el magamtól”, és nem merek beleállni ebbe a „titulusba”, mert megtapasztaltam, hogy mekkora felelősség ez. Felelősség, hogy hogyan, meddig támogathatom mások útját úúúgy, hogy ne én „dolgozzak helyette”, ne gyártsak további karmákat magamnak és közben én is tudjam folyamatosan oldani blokkjaimat, gyógyítani testi-lelki sérüléseimet, merthogy nekem is van belőlük bőven. Ezért is vagyok itt a Földön, emberi létformában. Dilemmát is okozott nekem az, hogy azt éreztem, még nem vagyok kész erre, miért kellene nekem ezt csinálnom? Aztán erre is kaptam választ: „Angi, te ettől vagy hiteles, hiszen nem egy elérhetetlen „szent” vagy, hanem hús-vér ember, aki törekszik úgy, ahogy ő képes erre, elesik, feláll, és halad tovább az útján. Pontosan ezzel mutatsz példát. Tiszta vagy, és ez látható, érezhető.”

Mit is jelent számomra felvállalni a valódi hivatásomat?

„FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN TESZEM DOLGOM, azt, amire hivatott vagyok, amit vállaltam erre az életemre, gyógyítok, és tudást adok át, legjobb képességem szerint, ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN.

TISZTELEM MAGAM, ami azt jelenti, hogy TISZTÁN TARTOM MAGAM, EZÁLTAL KÖRNYEZETEMET IS.

A tisztelet, és a tisztán tartás, az minden síkban-dimenzióban, minden testemben érvényes. Ezen a FÖLDI LÉTBEN, TEST-LÉLEK-SZELLEM szinten teszem ezt, és ez azt jelenti, hogy tudatos vagyok abban, hogy mit eszem-iszom, mit nézek, mit hallgatok, mit cselekszem, mit beszélek, kikkel beszélek, kikkel érintkezem. Ez nagy felelősség, nagy áldozat, ALÁZAT.

Alázattal élni, MEGHAJOLNI A LEGFELSŐBB akarata előtt.

A MOSTBAN lenni, JELEN LENNI, élni, létezni, az Univerzális törvények szerint.

Én így dolgozom, mint életvezetési tanácsadó. Nekem ez a „munkám”, a hivatásom.

Bízom benne, hogy sikerült érthetően, érezhetően átadnom azt, amit szerettem volna, hogy azok, akik olvassák soraim, értsék és érezzék, hogy amikor én, és a hozzám hasonló képességekkel megáldott EmberAngyalok tevékenykedünk, „dolgozunk”, azt hogyan, és milyen háttér munkával – folyamatos önmunkával – tesszük nap, mint nap, azaz mi hogyan SZOLGÁLUNK.”

A fenti sorokat egy korábbi, 2020. novemberében írt írásomból idéztem, melynek címe:

FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN – avagy mit ér egy lélekgyógyító egy lélek-vesztett világban”.

SPIRITUÁLIS TANÍTÓKÉNT, GYÓGYÍTÓKÉNT én felelősséget vállalok azért a lelki iránymutatásért, vezetésért, amit én adok át. Ez a tanítás egyszerű, hétköznapi és könnyen elsajátítható, azonban ehhez a TE SZÁNDÉKOD és BIZALMAD fontos és elengedhetetlen, mert hiába akarnék fáklyát adni a kezedbe, ha ki sem nyújtod felém a kezedet.

Amint kinyújtod a kezed, és kéred, én támogatlak utadon, a folyamataidban.

Segítek rálátni jelenlegi helyzetedre, mintázataidra, amelyek már ártalmasak számodra, valamint fel- és kioldani sérüléseidet, blokkjaidat, amit ezen életedben a fogantatásodtól a jelen pillanatig megéltél, illetve előző életeidből hozol magaddal megoldandó feladatként, vagy transzgenerációsan és kollektív tudatból, tudattalanul átvettél.

A lélek gyógyítása a test gyógyulását is eredményezik, tudom, tapasztalom magamon és másokon is.

Tudom, hogy sokan vagytok, már akik hiszik és tapasztalják, hogy FONTOS a LELKET TANÍTANI GYÓGYÍTANI, hogy a test egészséges legyen.

Én hiszek a nyugati és keleti, valamint az alternatív gyógyászatban is, és ha úgy érzem, használom is őket vegyesen.

Bízom benne, hogy amit szeretettem volna átadni, azt sikerült, és abban is, hogy Te is megajándékozol bizalmaddal kedves olvasó, és eljössz hozzám egyén és/vagy csoportos foglalkozásaimra.

 

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMED!

BÉKÉS, BOLDOG, ÖRÖMTELI, ÁLDOTT ÉLETET KÍVÁNOK

SZERETETTEL ÉS TISZTELETTEL!

ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS 🙏

 

 

* Forrás: WikiSzótár.hu