Magamról

Spirituális tanító, életvezetési tanácsadó, tradicionális jógaoktató, 3 diplomás mérnök vagyok.

Ars poétikám:

„Mindenhez értek, de semmihez sem,
Lelkesedek, s lelkesítek,
örömömmel örömöt teremtek,
szívemmel szíveket érintek,
ez az én ÉLETEM.”

Emlékszem, hogy kislány koromban tanító néni, bemondó néni (mint a Kudlik Juli, vagy a Tamási Eszter) és énekes-táncosnő akartam lenni…

…és három mérnöki diplomát szereztem…

7 év kaszinói munka és mintegy 12 év zöldfelület-gazdálkodásban eltöltött idő, valamint a sikertelen gyermekvállalásaim, és sikertelen házasságom után megkérdőjeleződve láttam egész eddigi életemet, a nőiességemet, amikor elindultam egy mély belső lelki útra, befelé önmagam felé, hogy lássam, értsem, tudjam, hogy „ki vagyok én?” „mi az életem értelme?” és „mi az én hívatásom?”

2009-ben indultam el spirituális utamon, hogy megismerjem önmagam és a valóságot.

2015-ben Édesapám halála még inkább felébresztette spirituális látásomat, érzékelésemet, és képességeimet. Éreztem, hogy az emberekkel való foglalkozás, a lélek-gyógyítás az én igazi hívatásom, és ezzel szeretnék foglalkozni.

2018-ban Tradicionális Jógaoktatói diplomát szereztem, ami elmélyítette a test-lélek-szellem hármasságán keresztüli szemléletemet. Csakraharmonizáló meditációkat és jógaórákat kezdtem tartani, közben gyermek és kismama jógaoktatói képzéseken is részt vettem.

Megtapasztaltam, hogy az energiaközpontok (csakrák) harmonikus működése mekkora hatással van az egészségünkre, illetve dimenzionális érzékelésem tovább fejlődésével, vezetett relaxációban blokkoldásokat végzek, valamint saját módszerem az „ÁLOM + OLDÁS”-ban, és a „BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁS”-ban a tudatalatti üzeneteit oldjuk meg, bontjuk ki a morfogenetikus mezőben csoportosan, és egyénileg is.

Pár hónapja a Dr. Bach-féle virágeszenciák is az életem részévé váltak, és saját fejlesztésű „Csakraharmonizáló virágeszenciák”-at készítettem magamnak és a vendégeimnek, amely segít az egészségünk megőrzésében.

Korábban meddőségi, pajzsmirigy problémám is volt – ki akarták műteni a pajzsmirigyemet – illetve miómákat diagnosztizátak a méhemen, a méhemben. Alternatív utakon, minimális gyógyszer használattal ezek betegségek és tüneteik mára elmúltak, megszűntek.

Mi az, amit én tudok neked adni?

Odaadó figyelmemmel, holisztikus szemléletemmel, a tanult és „kapott” képességeimmel támogatlak a lelki-spirituális utadon, egy még örömtelibb, boldogabb, és egészségesebb élet élj, hogy lásd és megismerd önmagad, hogy „KI VAGY TE?”

BÍZOM BENNE, HOGY HAMAROSAN VELED IS TALÁLKOZOK, ÉS TE IS MEGAJÁNDÉKOZOL BIZALMADDAL!

FELTÉTLEN SZERETETTEL FOGADLAK EGYÉNI ÉS CSOPORTOS PROGRAMJAIMON! 

Marosán Angelika

meditation

Életvezetési tanácsadás

Kötetlen beszélgetések a mindennapi problémákról, megoldásaikról. Holisztikus életvezetési tanácsadás a mélyebb összefüggésekért…

lotus

Spirituálsi gyógyítás

Kristályterápia, energiaközpont tisztítása, vezetett relaxációs harmonizálás, egészségi problémák mentális szintű feltárása, névmisztika…

lotus-position

Csakra-meditáció

A jóga egyik legkellemesebb, és rendkívül hatékony eszköze. Mély, relaxált állapotban az energiaközpontok harmonikus működését támogatjuk…

yoga

Tradicionális jóga oktatás

Segíti a stressz, a félelem és a szorongás oldását, az elme elcsendesítését, a pihentető mély alvást, a koncentrációt, támogatja a test gyógyulását…

god

Metamorf érintés terápia

Ez a speciális érintés technika, felszabadítja a lelket, a múlt fájdalmaitól és lehetőséget teremt egy kiegyensúlyozott  egészséges életre…

VENDÉGKÖNYV

„Én elég szkeptikus lévén vágtam neki ennek a bizonyos csakrameditációnak. Jógázok, értem a lényegét, meditálok, de valahogy a csakrákkal összefüggésbe hozott meditáció úgy éreztem nem feltétlen az én realisztikus világomba illeszthető program/élmény. Mégis elmentünk párommal, hogy kipróbáljuk, Téged már ismerünk a központból, szóval kíváncsiak voltunk. Aztán, hihetetlen élménnyel találkoztam, ami nagyon sokat segített egy lelkileg nehezebb korszakban megtalálni az egyensúlyt. Ahogy végig haladtál egytől-egyig a csakráinkon, egyre nagyobb békét éreztem, megszűntek a zakatoló gondolatok és szinte lebegtem a sóbarlang légterében. És ezt a békés érzést sikerült magammal vinnem, a foglalkozás után, a "csend" a fejemben kitartott jó pár napig, a nyugalom érzése meg még tovább. Nagyon hálás voltam Neked, hogy kaptam egy jó néhány nap nyugalmat, és békésen át tudtam gondolni mindazt, ami eddig nyomasztott anélkül, hogy az állandó gondolatváltakozás egyfajta szorongássá alakult volna.”
Anna
„Amikor erőt adtál, akkor fogalmad sem volt erről. Csak érezted. Biztos érezted. Érezned kellett. A Virágos Magyarország SZB ülésén ültél mellém. Teljesen magam alatt voltam egy magánéleti probléma miatt. Csak szenvedtem és szenvedtem ott magamban. Aztán hozzám szóltál, megmutattad egy versedet, beszéltél hozzám, s egyre azt vettem észre, hogy kezd megkönnyebbülni a lelkem. Mikor elköszöntünk, megöleltél. Azt mondtad: "Minden rendben, Csillag." Mintha tudtad volna, mi van velem. Érezted. Rengeteget segítettél. Nem is tudod elképzelni, mennyit. Köszönöm.”
Szilvia
„Angi lénye szeretetet és elfogadást sugároz, így nem nehéz megnyílni előtte. Gyógyító képességével könnyedén meglátta elakadásaimat. Komplex és intuitív módszerének segítségével új megvilágításba helyezte számomra a már ismert jógagyakorlatokat (én is oktatom a jógát), ezáltal új erőforrásokra találtam magamban. Segít nekem az önelfogadás és szeretet területén, illetve a mindennapi feszültségek oldásában. Köszönöm neki!”
Lilla
„Kedves Drága Angi! Több alkalommal volt szerencsém megismerni energiáidat! Nagyon sokat segített az életem minden területén. Elfogadom, sőt szeretem magam! Ízig- vérig nő vagyok végre! Fantasztikus javulások a párkapcsolat terén, hogy sokkal türelmesebbek vagyunk egymással, sokkal több a melegség otthonunkban. Hosszú évek után végre felhívtam édesanyámat, és most nem volt tartózkodás bennem, könnyedén és szeretettel beszélgettünk. Nagyon örült nekem, kicsit el is pityeredett, én pedig sok sikert kívántam neki, és hogy folytassa az általa megkezdett terápiát, mert jó úton halad! Ezúton is nagyon hálás vagyok, hogy az életem része vagy, és hogy beengedtél a világodba. Nagyon sok szeretet van benned, és ezáltal a veled érintkező emberekben is egyre több.”
Ági
„Személyes tapasztalataim alapján ajánlom Angelikát, legyél nő vagy férfi, és igényed van, egy tiszta női minőséget sugárzó, együtt érző, empatikus segítőre, tanácsadóra. Egyéniségét a szinte anyai érzékenysége adja. Kevés szóból, és érintés nélkül is érezni, érzékelni tudja a hozzá bizalommal fordulót. Őszintesége, nyíltsága kölcsönösségen nyugszik, bízni lehet benne. A hozott, és elsajátított tudása, valamint az élet tapasztalata, nem misztikus, ezoterikus praktikákon nyugszik, hanem ősibb tudásokon. Példa erre a már hazánkban is elfogadott Jóga testi, lelki és szellemi útjának ismerete."
N. László
"Angival tavaly december elején találkoztam először, akkor nagyon mélyen voltam, lelkileg rossz állapotban. Olyan mély bizalmat éreztem, hogy a következő alkalommal vettem egy bérletet, én voltam az első bérletes. Intenzív terápiába kezdtünk, úgy éreztem, hogy karácsonyig meg tudok szabadulni azoktól a negatív érzésektől, dolgoktól, mintáktól, fájdalmaktól stb., amelyek már nem szolgálnak, ezek nem én vagyok. Egy erős tisztulás indult be a hónap folyamán, rengeteget sírtam, fizikai fájdalmaim is voltak és kaptam mindig házi feladatokat, de a valódi Önmagam megtalálása érzése sokkal erősebb volt bármilyen fizikai fájdalomnál. Az eredmény magáért beszél, a szívem megnyílt, a dacos, hisztis, akaratos, egós kislányból felnőtt NŐ lett, aki most még gyakorolja, hogy milyen így az ÉLET. El kezdtem felvállalni Önmagamat és az érzéseimet is, megtaláltam a gyökereimet és meghúztam a határaimat. Angi hihetetlenül érzi, hogy éppen mire van szükségem, bátorít, megtanít hinni MAGamban, a helyes kommunikációban és hogy milyen egy VALÓDI, IGAZ NŐ. Nagyon hálás vagyok neki!"
Anikó