Kiscsoportos BELSŐ GYERMEK gyógyítás Angival – Tapolca

BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁS 🧚‍♀️
amikor együtt gyógyítjuk Belső gyermekünket a morfogenetikus térben, a feltétlen szeretet energiájával 💝😇
Gyógyító együttlétünk alkalmával kapcsolódunk belső gyermekünkhöz, gyógyítjuk sérüléseit, és ebben az egészséges kapcsolódásban elidőzve teremtjük meg az önMAGunkba vetett hitünket, mellyel még teljesebb, boldogabb és örömtelibb életet élhetünk.
✳ Neked szól ez program,
– ha érzed a hívást,
– ha még nem kapcsolódtál belső gyermekedhez, és bizalmatlan vagy önmagaddal szemben, bizalmatlan vagy másokkal, „kicsinek” érzed magad, és félsz kibontakozni, felvállalni önmagad,
– ha már kapcsolódtál belső gyermekedhez, azonban szeretnéd mélyíteni ezt a kapcsolatot, hogy gyermeki szemmel lásd a világot, és éld át nyílt szívvel az élet csodáit.
Helyszín: Tapolca, Fényadó Központ
Időpont: 2022. július 27. 9-12 óráig
🟠 RÉSZVÉTELI DÍJ: 15.000 Ft/fő
Részvételi szándékodat az alábbi űrlapon tudod jelezni:
https://forms.gle/ST1DPUWzVdqcx9vc7
‼ A helyedet 5.000 Ft előzetes átutalásával tudod biztosítani JÚLIUS 25. hétfő 12 óráig.
A részvételi díj fennmaradó részét személyesen készpénzben, vagy a tanfolyam megkezdésének napjáig átutalással tudod rendezni, melyet az alábbi bankszámlára tudsz utalni:
10404072-50526983-77481003
Marosán Angelika – K&H
💥 PROGRAM:
a program során megbeszéljük, mi is ez a belső gyermek gyógyítás, majd egy vezetett belsőgyermek meditáción és állításon veszel részt. Megnézzük, hogy hogyan is érzi magát a belső gyermeked, kapcsolódunk vele, és gyógyítjuk sebeit, sérüléseit.
🟥 FIGYELEM!!!
Ez egy KISCSOPORTOS foglalkozás, melyre maximum 4 fő jelentkezését tudom fogadni az előleg vagy a teljes összeg átutalása után.
❔❓Mi is történik a morfogenetikus, azaz „minden-tudó” térben?
A szereplők, azaz a segítő társaink segítségével „eljátsszuk” a saját belső érzéseinket, megéléseinket, a belső mozinkat, és mint egy forgatókönyvíró újraírjuk / felülírjuk a hozott negatív tapasztalatokat, transzgenerációs mintázatokat, sérüléseket, amelyek gátolják kiteljesedésünket, önmegvalósításunkat, hogy még egészségesebb, boldogabb és örömtelibb életet éljünk.
❇ Hogyan készülj?
Kényelmes laza öltözet, hozhatsz váltó ruhát, de az utcai kényelmes öltözet is rendben van az esetleges földön üléshez; füzet, íróeszköz, palack víz.
A részvétel előképzettséget nem igényel, azonban kapsz a kezedbe olyan „segédeszközöket”, amellyel önállóan is tudsz haladni az életedben.
⚜ Ha bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, kérlek írj az eletvezetes.angi@gmail.com e-mal címre 💌

dátum

2022-07-27
Expired!

időpont

09:00 - 12:00

Résztvételi díj

15 000 Ft

helyszín

Fényadó Központ
Tapolca