Tudatos Álom Tábor Annával és Angival – Balaton, Pálköve

TUDATOS ÁLOM TÁBOR ANNÁVAL ÉS ANGIVAL– Pálköve Apartman, Balaton
A nagy sikernek örvendő Tudatos Álom Tábor idén is visszatér!
Az elmúlt évek legsikeresebb programját ismét megrendezzük kedvenc helyszínünkön, a Balaton északi partján, Pálkövén. Ezen a programon minden kedves résztvevő megismerkedhet álmai izgalmas birodalmával, erősítjük az intuíciót és az álmokra való emlékezés képességét, megtanuljuk értelmezni az álmainkat és olyan gyakorlatokat végzünk az álmokkal, amelyek az öntudatlanul működtetett, mélyebb blokkokat is feloldják, téves vagy negatív hitrendszereinket átírják. Megismerkedünk a csakrarendszerrel és konkrét, gyakorlati, a hétköznapokban működtethető praktikákat tanulunk. A programok, meditációk és gyakorlatok mellett lesz idő strandolásra is.
Időpont: 2023. augusztus 01. kedd – augusztus 04. péntek
Érkezés: Elsején 16:00 órától (Program kezdés: 18:00 órától)
Távozás: 4-én 12:00 órakor (Program zárás: 12:00 órakor)
Maximális létszám: 20 fő
Elhelyezés: 5 fős, légkondicionált apartmanokban (alsó szint: franciaágyas, felső szint: 3×1 ágyas)
Étkezés: bőséges vegetáriánus házi menü (első nap vacsora, ezután reggeli-ebéd-vacsora, utolsó napon csak reggeli)
Részvételi díjak:
Koránkelő kedvezménnyel, legkésőbb március 31-ig, egy összegben fizetve: 90.000.-
Alapdíj: 100.000.-
Részletfizetés erre a táborra nem lehetséges (a foglaló kifizetése után a fennmaradó összeg tehát egy összegben fizetendő.)
Foglaló: 30.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér nincs.)
‘Bejárós’ részvételi lehetőség: Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást, a teljes programra bejárós részvételi lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 40.000.- (étkezéssel együtt: 65.000.-) Bejárósként maximum 10 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet.)
Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha, fürdőruha (tetszés szerint), füzet, íróeszköz.
Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)
SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÁLMODÓ TÁRSUNKAT! ❤

dátum

2023-08-01 - 04
Expired!

időpont

18:00 - 12:00

Résztvételi díj

100 000 Ft
kategória