Belső Gyermek Gyógyító Tábor Annával és Angival – Szeged, Sárgarigó Élményház

BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ TÁBOR – Szeged, Sárgarigó Élményház
Ezt az 5 napos nyári tábort könnyed, derűs nyári hangulatban azért tartjuk, hogy gyermekkori sérüléseinket feldolgozva, feloldva, belső gyermeki játékosságunkat felszabadítva, megújulva nyíljunk ki életünk napos oldalának. A programok, meditációk és gyakorlatok mellett lesz idő strandolásra, pihenésre és feltöltődésre is, valamint itt is helyet kap egy rövid, személyes elemzés is.
Időpont: 2023. július 03. hétfő – július 07. péntek
Érkezés: 3-án 16:00 órától (Program kezdete: 18:00 órától)
Távozás: 7-én 12:00 órakor (Program zárása: 12:00 órakor)
Maximális létszám: 16 fő
Elhelyezés: közvetlenül a Tisza partján álló vendégházban, két- és háromágyas szobákban
Étkezés: bőséges vegetáriánus házi menü (az érkezés napján vacsora, a teljes napokon reggeli-ebéd-vacsora, az utolsó napon csak reggeli)
Részvételi díjak:
Koránkelő kedvezménnyel, legkésőbb március 31-ig, EGY ÖSSZEGBEN fizetve: 100.000.-
Alapdíj: 120.000.-
Részletfizetési kedvezmény csak az alapdíjra érvényes: 3×40.000.- amelynek legkésőbb június 15-ig be kell érkeznie.
Foglaló: 30.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér: ha a visszamondás a program előtt két héten belül történik, akkor 60.000.-/fő összeg kifizetése a szálláshely felé kötelező!)
‘Bejárós’ részvételi lehetőség! – Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást, a teljes programra bejárós részvételi lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 60.000.- (étkezéssel együtt: 90.000.-) Bejárósként maximum 10 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet.)
Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha,
fürdőruha (tetszés szerint), füzet, íróeszköz, illetve a személyes vonatkozások vizsgálatához a pontos születési adatok.
Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)
SZERETETTEL VÁRJUK MINDEN KEDVES LÉLEKTÁRSUNKAT! ❤
Marosán Angelika

dátum

2023-07-03 - 07
Expired!

időpont

18:00 - 12:00

Résztvételi díj

120 000 Ft
kategória