Belső Gyermek Gyógyító Hétvége – Pünkösdi elvonulás Esztergomba Annával és Angival

BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ PÜNKÖSDI HÉTVÉGE ESZTERGOMBAN, ANNÁVAL ÉS ANGIVAL! – Hotel Adalbert – Szent Tamás Ház ***
Ezt a pünkösdi hétvégét arra szenteljük, hogy felnőttkori elakadásaink gyökérproblémáit megoldva, gyermekkori sérüléseinket gyógyítva, egy mély, belső transzformatív folyamatot járjunk végig, melynek végére újjászületünk. Szállásunk és a program helyszíne most Esztergom történelmi belvárosában, a Bazilika mellett lesz. Sok gyakorlattal és asztrozófiai tekintetben személyes vonatkozások megbeszélésével is készülünk és lesz egy kis idő felfedezni a környék szépségeit is. További részleteket a jelentkezők kapnak.
Időpont: 2023. május 26. péntektől május 29. hétfőig
Érkezés: 26-án 15:00 órától (Program kezdete: 18:00)
Távozás: 29-én 11 órakor (Program zárása: 10:30)
Maximális létszám: 18 fő
Elhelyezés: Kétágyas Superior*** szobákban
Étkezés: vegetáriánus menü (első nap vacsora, ezután reggeli-ebéd-vacsora, utolsó napon csak reggeli – A tábor ideje alatt húst és alkoholt fogyasztani nem lehet!)
Részvételi díj: 99.000.- (tartalmazza a szállást, az étkezést bőséges büféasztalos reggelivel és tartalmas vacsorákkal, illetve a teljes program díját, a csoportos programokon való részvételt és a személyes elemzést is)
Foglaló: 33.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér: ha a visszamondás a program előtt két héten belül történik, akkor 80.000.-/fő összeg kifizetése a szálláshely felé kötelező!)
Részletfizetési lehetőség: 3×33.000.- amennyiben legkésőbb április 15-ig a teljes összeg beérkezik.
‘Bejárós’ részvételi lehetőség! – Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást és étkezést, a teljes programra bejárási lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 33.000.- Bejárósként maximum 15 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet. Étkezést ebben az esetben nem tudunk biztosítani.)
Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha, füzet, íróeszköz, illetve a személyes vonatkozások vizsgálatához a pontos születési adatok.
Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)
Figyelem! Jelentkezni CSAK E-MAILBEN LEHET, a kért adatok megadásával!
SZERETETTEL VÁRJUK MINDEN KEDVES LÉLEKTÁRSUNKAT! ❤
Marosán Angelika
Zentai Anna

dátum

2023-05-26 - 29
Expired!

időpont

18:00 - 11:00

Résztvételi díj

99 000 Ft
kategória