Csakra-kör

CSAKRA-KÖR

KEDVESEIM,
JANUÁRTÓL, minden hónap első péntek estéjén a MAGNET KÖZÖSSÉGI HÁZ ZSÁLYA termében 18 és 20 óra között beszélgetünk arról, hogy miért fontos az energiaközpontjaink harmonizálása a hétköznapokban, és milyen tüneteket okoznak a diszharmonikus működések, amelyet meditációban tisztítunk, harmonizálunk.
A CSAKRA-KÖR azért jön létre, hogy megosszuk tapasztalásainkat az önismereti utunkon, és tudatosítsuk folyamatainkat, majd egy 60 perces csakrameditációban harmonizáljuk a csakráinkat – energiaközpontjainkat.
Részvételi szándékodat az alábbi linken tudod jelezni:
https://forms.gle/bVN5CxtDrfA3reb17
A program részvételi díja: 4,000 Ft/fő, melyet a helyszínen készpénzben, illetve az alábbi bankszámlára utalva tudod fizetni:
Marosán Angelika – K&H
10404072-50526983-77481003
A megjegyzés rovatba, kérlek, a résztvevő nevét tüntesd fel, ha nem azonos a számlatulajdonos nevével, illetve a számlázási-, és e-mail címet, ahová az e-számlát tudom küldeni neked.
Mi is ez a csakrameditáció?
A CSAKRAMEDITÁCIÓ, egy 60 perces vezetett relaxáció, ahol a 7 fő energiaközpont – szanszkritül csakra – tisztítása, harmonizálása történik. A csakrákat lótuszvirágoknak vizualizáljuk a relaxációban. Minden energiaközponthoz (csakrákhoz), külön megerősítéseket (szankalpákat) rögzítünk a tudatunkba, a mentális síkba, ezzel segítjük a fizikai síkba való leképeződést, a gyógyulást, a pozitív gondolkodást. A relaxációban a vendég általában fekszik vagy ül, ahogy kényelmes neki.
KÖSZÖNÖM, hogy végigolvastad és értelmezted 🙏💜
Kérlek, ha bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj messenger-en, aminek nem feltétele a személyes ismeretség, vagy az eletvezetes.angi@gmail.com e-mail címre 💌
Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal és jelenléteddel 💜🙏🏻

dátum

2022-03-04
Expired!

időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

4 000 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062