Önismer-Estek: Olvassunk együtt az „Élet könyvéből”!

Önismer-Estek: Olvassunk együtt az „Élet könyvéből”!
Egy este, ahol lehetőséged van önMAGaddal megismerkedni.
Elindultál az önismeret útján, próbálsz eligazodni az önismereti világtérképen, ami néha sűrű őserdő, máskor a végtelen pusztaság. Merre tovább? Mivel, kivel tovább?
Tarts velünk havonta egy este, amikor nemcsak beszélgetünk önismereti és önfejlesztő módszerekről, hanem gyakorlatban is bemutatjuk azokat.
Lehetőséged van kipróbálni, hogyan hatnak Rád az egyes technikák, mi szólít meg, melyik segít jobban megismerni MAGadat, az igényeidet, a határaidat.
Célunk, hogy megtaláld a SAJÁT utadat az önismeret világában, mely segít Téged a hétköznapjaid könnyebb kezelésében, hogy az életed teljesebbé és örömtelibbé váljon.
Mire számíthatsz?
Interaktív beszélgetés az aktuális témáról akár meghívott vendégekkel, történetek, módszerek, lehetőség személyes gyakorlatra, tapasztalásra is.
Aktuális témánk: Olvassunk együtt az „Élet könyvéből”!
Az önismereti munka során fontos azzal is foglalkoznunk, hogy betekintsünk a tudatalatti folyamatainkba, felszínre hozzuk mindazt, amit tudattalanul vagy tudatosan mélyen eltemettünk magunkban, és a szőnyeg alá sepertük.
Minden embernek van tudatalattija, egy központi „agy” vagy „tárhely”, ahol megtalálható minden, nem tudatos információ – a fogantatástól jelen pillanatig és a lehetséges jövő, más előző és párhuzamos életek, transzgenerációs mintázatok, lenyomatok. Hasonlóképpen a körülöttünk lévő a Mindenségnek is van egy ilyen része, amihez tudunk kapcsolódni.
Ez a Mindentudás tere. Az Akasha. A morfogenetikus tér. A Mező.
Sokféle szóval illetik, sokféle nevet adtak neki a különféle módszerek, kultúrák az évezredek alatt. Merthogy mindig is itt volt, itt van, és lesz is ez a végtelen tudás, ez a „könyv”, melynek lapjain megtalálható minden mozzanat, minden pillanat a Föld és élőlényei életéből.
Az Önismer-Estek ezen alkalmán azzal ismerkedünk, hogyan lehet ebből a „könyvből” olvasni, hogyan tudunk kapcsolódni hozzá, mi és hogyan történik ebben a folyamatban.
Hogyan használja ezt a „könyvet” a családállítás, a szomatodráma, belső gyerek gyógyítás?
Hogyan lehet a láthatatlan folyamatokat a Mezőben láthatóvá tenni, megjeleníteni? Ahogy megszokhattátok már a korábbi estjeinken, a beszélgetés után gyakorlatban is megmutatjuk a módszert, ami nagyban hozzájárul az önismereti folyamatokhoz!
Felolvasók:
Marosán Angelika, holisztikus életvezetési tanácsadó, belső gyermek gyógyító, tradícionális jógaoktató, spirituális tanító-gyógyító
Madarász Hajnalka, asztrozófus, Hőskísérő, coach-tréner
Tóth Gabriella Réka EgySZÍVség, spirituális coach, tréner, ThetaFeeling konzulens, Metamorf kezelő, Access Bars kezelő
Időpont:
2023. február 16. csütörtök 18.00-21.00
Helyszín:
MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Max: 20 résztvevő
A részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi díj banki átutalással és a helyszínen készpénzben is fizethető.
Utalás: Marosán Angelika
K&H 10404072-50526983-77481003
Külföldről: HU71 a számlaszám elé írva
Szeretettel várunk Bennetek február 16-án csütörtökön 18:00 órától a MagNet Közösségi Házban

dátum

2023-02-16
Expired!

időpont

18:00 - 21:00

Résztvételi díj

3 000 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062