Szakrális Női Gyógyító Kör – VAGINA SACRA V.

KEDVES HÖLGYEK,
Szeretettel hívunk Benneteket ebbe a SZAKRÁLIS NŐI GYÓGYÍTÓ KÖRBE, melyet a skorpió havának kezdetén indítottunk el Madárász Gábor Viktor festőművész, spirituális tanító festmény-sorozatán, a „VAGINA SACRA” 9 festményén keresztül, hogy vele/általa, lépésről, lépésre GYÓGYÍTSUK saját SEBEINKET, és a kollektív tudat NŐI SEBEIT – anyasebeket, elévült transzgenerációs mintázatokat, és méltatlan, megalázó hitrendszereit.
Az alkalmak, a témák egymásra épülnek, azonban külön-külön is látogathatók, melyek HAVONTA 1 ALKALOMMAL, SZOMBATON DÉLUTÁN 16:00-19:00 között a MagNet Közösségi Házban lesznek megtartva.
TERVEINK SZERINT A SKORPIÓ HAVÁBAN, AZ ELMÚLÁSBAN ELINDÍTOTT FOLYAMATOT, JÚNIUSBAN A NYÁRI NAPFORDULÓNÁL ZÁRUNK LE.
Az ötödik kép címe: SZÜLÉSBEN – Mindenkinek van szülés- illetve születéstörténete. Igen, igen, mindenkinek van szüléstörténete is, akár van gyermeke, akár nincs, hiszen mindenki szülte már meg legalább egyszer önMAGát egy új élethelyzetben, vagy egy új munkahelyen vagy…stb.
Minden születés és szülés más és más. Mindenkinek megvan a saját története.
Mindenki másképp kezel egy-egy helyzetet, melyet erősen meghatároz a prenatális korban, a születésünkkor, és a csecsemőkorban megtapasztalt, átélt helyzetek, traumák.
Kevés olyan ember van, akit ne ért volna trauma ebben az időszakban, ezért erről, ezekről beszélgetünk, oldjuk, és a Szer elembe emeljük, elengedjük, ezzel gyógyítva, tisztítva az egész emberiség kollektív tudatában lévő születéssebeket is.
VÁRUNK BENNETEKET – akár férfiakat is – VÉGTELEN SZERETETTEL 🤗💗
🌹 Az ötödik alkalom:
– időpontja: FEBRUÁR 4. szombat 16:00-19:00 között
– helyszíne: Magnet Közösségi Ház
✨ A RÉSZVÉTELI DÍJ: ✨
9,000.- Ft/fő/alkalom, melyet az alábbi bankszámlára kérlek, utalj át az esemény megkezdéséig:
10404072-50526983-77481003
Marosán Angelika – K&H
Helyedet a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani, a helyszínen csak készpénzben tudod a részvételi díjadat rendezni.
‼ FIGYELEM ‼
maximum 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni 🔟
JELENTKEZÉS az alábbi linken:
https://forms.gle/CpwhkMw7PnhFf6P19
💕 Hogyan készülj? 💕
Kényelmes laza öltözet, hozhatsz váltó ruhát, de az utcai kényelmes öltözet is rendben van, az esetleges földön üléshez; palack víz.
A részvétel előképzettséget nem igényel 🥰
✨ Amennyiben bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, kérlek írj az eletvezetes.angi@gmail.com e-mail címre 🙏🏻📧💜
💕 Neked szól ez program,
– ha érzed a hívást,
– ha még nem kapcsolódtál női szervedhez egy magasabb minőségben, és bizalmatlan vagy a nőiségedben, a nőiséged magasabb minőségű megélésében, és félsz kibontakozni, felvállalni önmagad, a nőiségedet, az esetlegesen átélt traumáid miatt,
– ha a prenatális időszakban, vagy születéskor vagy csecsemőkorodban van feldolgozatlan traumád,
– ha szülésed során olyan megalázó, méltatlan helyzetet éltél át, amit senkivel nem tudtál megbeszélni, és foldani az abból fakadó gátlásokat félelmeket, bűntudatot, fájdalmat, esetleg testi betegségtünetet.
VÉGTELEN SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET EGY MINŐSÉGI EGYÜTT-LÉTRE:
Angelika és Gábor Viktor
🤗💞🚻

dátum

2023-02-04
Expired!

időpont

16:00 - 19:00

Résztvételi díj

9 000 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062