Önismer-Estek 1. NŐI-KÖRbe tekintő, Férfiaknak is

Önismer-Estek
Egy este, ahol lehetőséged van önMAGaddal megismerkedni.
Elindultál az önismeret útján, próbálsz eligazodni az önismereti világtérképen, ami néha sűrű őserdő, máskor a végtelen pusztaság. Merre tovább? Mivel, kivel tovább?
Tarts velünk havonta egy este, amikor nemcsak beszélgetünk önismereti és önfejlesztő módszerekről, hanem gyakorlatban is bemutatjuk azokat.
Lehetőséged van kipróbálni, hogyan hatnak Rád az egyes technikák, mi szólít meg, melyik segít jobban megismerni MAGadat, az igényeidet, a határaidat.
Célunk, hogy megtaláld a SAJÁT utadat az önismeret világában, mely segít Téged a hétköznapjaid könnyebb kezelésében, hogy az életed teljesebbé és örömtelibbé váljon.
Mire számíthatsz?
Interaktív beszélgetés az aktuális témáról akár meghívott vendégekkel, történetek, módszerek, lehetőség személyes gyakorlatra, tapasztalásra is
1. téma: NŐI-KÖRbe-tekintő, Férfiaknak is
Ezen az önismereti estén betekintést adunk a Női körök működésébe, formáiba, megmutatjuk, miben tud Neked segíteni, ha csatlakozol egy női körhöz.
Lehetőséged van az interaktív beszélgetés során feltenni a kérdéseidet, az eddig talán misztikusnak tartott szertartások világával kapcsolatban.
Közelebb hozzunk számodra a mindennapi szakralitást (nem csak nőknek!) hétköznapi ötletek, gyakorlatok által, melyek segítenek a nyugalmad fenntartásában, segítenek a középpontodban maradni, bármi történjen is körülötted.
Az est zárásaként közös gyakorlatra is van lehetőség, melyben megtapasztalhatod valódi önMAGad.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Max: 20 résztvevőt tudunk fogadni.
A részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi díj banki átutalással és a helyszínen is fizethető.
amennyiben utalsz, az alábbi számlára tedd ezt meg kérlek az esemény napján délig:
10404072-50526983-77481003
Marosán Angelika – K&H
A helyedet a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani.
Regisztrációs űrlap: https://forms.gle/HSb9d8bUY5idU5kY6

💌

dátum

2022-10-20
Expired!

időpont

18:00 - 21:00

Résztvételi díj

3 000 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062