Kakaó szertartás – Kapcsolódjunk szívünk bátorságához a Tigris évében

Kedves Barátaink, Ismerőseink
Szeretettel hívunk Benneteket egy közös minőségi együttlétre, ahol a ceremoniális BALI szent kakaó kóstolás alkalmával, erősítjük meg szívünket a februári 1-i Újholddal beköszönő TIGRIS ÉVNEK A KEZDETÉN 🐯
A szertartáshoz Emilia segítségével Baliról származó 100% nyers kakaót használunk. A Bali kakaó egy erős, földelt karakterű kakaó, melyet Bali vulkáni energiája hat át. Gyengéden kapcsolódik a szívedhez és bevisz a testedbe, meggyújtja a Napot a szívedben, ez a naprezgés végigfut az energetikai rendszereden le a gyökerekig. Energiája férfi minőségű megtartó erőként is felfogható mely mintegy tartályként szolgál a kreatív női minőségnek.
A szertartás után Angival, egy kellemes fekvő-meditációban mélyülünk el szívünkbe befelé haladva egyre mélyebbre és mélyebbre, nyitjuk és erősítjük szívünket a feltétlen szeretet energiájának támogatásával.
A meditációt követően Ádám kellemes ZENéjére utazunk tovább, elmélyüléssel és/vagy mozgással és tánccal éljük meg azt amit a kakaó energiája felhozott bennünk, mindenki szabadon a saját ritmusa szerint 💗
Gyertek, erősítsük SZÍVÜNKET egy csodás szertartás keretei között! 🤗💞🐆🐯
Program:
16:45-17:00 között ÉRKEZÉS
17:00-17:30 között BEVEZETŐ KÖR, KAKAÓ ELFOGYASZTÁSA
17:30-18:00 között SZÍVBE ÉRKEZŐ, SZÍVET ERŐSÍTŐ MEDITÁCIÓ
18:00-19:30 között ZENÉS MEDITÁCIÓ
19:30-20:00 között ZÁRÓKÖR
Időpont: 2022. február 5. szombat 17:00-20:00 között
Helyszín: MAGNET KÖZÖSSÉGI HÁZ 1068 Budapest, Adrássy út 98.
Részvételi díj: 5,500.- Ft/fő – amennyiben ezt az összeget jelenleg nem áll módodban megfizetni, azonban a program megszólított, szeretnénk arra kérni, hogy vedd fel valamelyik szervezővel a kapcsolatot, hogy egyeztessük ennek a helyzetnek a megoldását, amely mindannyiunk számára kedvező
A részvétel regisztrációhoz kötött, BEJELENTKEZÉS az alábbi linken:
https://docs.google.com/…/1vPBsnYyngM5nyPom2rMSNVq…/edit
❗❗ FONTOS TUDNIVALÓK ❗❗
– A szertartás napján már csak könnyen étkezz (aki gyakorlottabb, böjtöt is tarthat), ne fogyassz húst és szénhidrátot, ajánlott a gyümölcs, zöldség, magvak.
– Tudatmódosító és stimuláló szereket (kávét, alkoholt, energiaitalt stb) a saját érdekedben NE HASZNÁLJ, mivel a kakaó önmagában is stimuláló így nem ajánlott az említett szerekkel kombinálni.
AMIT HOZZ MAGADDAL:
– Öltözet: Váltóruhának kényelmes öltözetet, és ha szeretnéd hozd el saját jógamatracodat/ülőpárnádat, vagy plédedet. A helyszínen ez utóbbiakat – polifoam, pléd – biztosítjuk. A szertartás közben földön fogunk ülni. Táncolni mezítláb vagy zokniban, vagy balett papucsban tudunk, az utcai cipőt az előtérben levesszük. Az épület fűtött, tánc közben biztosan melegünk lesz.
– BÖGRÉT a kakaó iváshoz
– legalább egy palack vizet – figyeljünk a megfelelő hidratálásra
– ha szeretnél az Oltár gyönyörűséges szentélyéhez hozzájárulni, hozhatsz magaddal virágokat, gyógyító ásványokat is díszítésként.
– könnyű harapnivalót,melyet a szertartás befejezése után, a zárókörben közösen fogyasztunk el, ajánlott a vega-vegán rágcsálnivaló, magvak.
FIGYELEM! 15 főt tudunk maximálisan fogadni, ezért kérjük, hogy mielőbb regisztrálj az alábbi linkre kattintva:
Jelentkezésedet, a teljes összeg átutalásával tudod megerősíteni az alábbi bankszámlára Marosán Angelika – K&H 10404072-50526983-77481003 A részvételi díjat a helyszínen is tudod készpénzben rendezni, itt nem áll módunkban bankkártyát elfogadni. Amennyiben további információt szeretnél kapni, az eletvezetes.angi@gmail.com e-mail címre tudsz írni, és amint tudunk válaszolunk.
SZERETETTEL FOGADUNK BENNETEKET A TIGRIS ÉVÉNEK KEZDETÉN, HOGY EGYÜTT MEGÉLJÜK, MEGTAPASZTALJUK, ÉS MEGMOZDULJUK A TIGRIS EREJÉT 🐆💖
Angelika-Emilia-Ádám

dátum

2022-02-05
Expired!

időpont

17:00 - 20:00

Résztvételi díj

5 500 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062