Újholdas Luca napi szertartás

Szeretettel invitálunk egy különleges szertartásra női körbe, Luca nap és az Újhold alkalmából, ahol Nőiséged azon archetípusával és üzenetével veheted fel a kapcsolatot, mely éppen leginkább szeretne megnyilvánulni általad, szabadon kifejezve önmagát, ha éppen szükséges, megtisztítva, meggyógyítva női generációs mintáid, női felmenőid megéléseit.
Mindehhez segítségül hívjuk a bennünk élő Istennő üzenetei kártyát, a meditációt, tisztító füstölő szertartást és egy ősi rituálét, a Kakaó ceremóniát is. A közösség támogató, megtartó erejével a Jelenben immár kiteljesedett Nőként tekinthetsz a jövőbe, megteremtve szíved vágyait, átszeretve lelked sérüléseit. Fellobbantjuk, megerősítjük önMAGunkban a Fényt, amit majd az Adventi időszak alatt őrizhetünk és táplálhatunk, megosztva környezetünkkel, szeretteinkkel is! 🌹🧘🕯🌚☕✨
A program menete:
🌟 Bevezető kör tisztító füstölőszertartással, mely segít letenned a napi feszültséget és terheidet (20 perc)
🌟 Kártyahúzás és meditáció az Istennők kártyacsomag archetípusaival (60 perc)
🌟 Kakaó ceremónia szándékaink megerősítésére (40 perc)
Fontos tudnivalók: Érkezz kényelmes öltözékben,vagy hozz magaddal szoknyát, illetve ha van, szertartás ruhát, ha van kedved, hozd magaddal a kedvenc bögréd, számodra kedves erőtárgyakat/virágot/gyümölcsöt közös oltárunkra!
Lehetőség szerint az esemény előtt 3 órával már ne fogyassz cukros, tejes és húsos ételt, csak könnyű ételeket.
Jelentkezés:
Kérjük regisztrálj december 10-ig az alábbi regisztrációs felületen, így könnyebben tudunk készülni megfelelő mennyiségű kakaóval. ☕️🙏🏻✨️ https://forms.gle/KS95yijB5pDHLBfL8
Helyszín: KÖZÖS NEVEZŐ TÉR – 1025 Budapest, Zöldlomb u. 13/C
Az érkezés javasolt legalább 10-15 perccel a kezdési időpont előtt, hogy a szertartásra hangolódva kapcsolódhass be.
Részvételi díj: 11.000 Ft-tól 33.000 Ft-ig, amennyit meg tudsz engedni magadnak, és jó szívvel adod 😊, melyet a helyszínen készpénzben vagy a regisztrációs űrlapon megadott számlaszámra, utalással tudsz rendezni.
Köszönjük, várunk nagy szeretettel! 🤗💗
Angi és Dóri

dátum

2023-12-13
Expired!

időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

11 000 Ft

helyszín

KÖZÖS nevező TÉR
Budapest, Zöldlomb u. 13/C
Honlap
https://www.facebook.com/profile.php?id=61553773926314
kategória