VAGINA SACRA IV. „SZÜLÉSBEN”

VAGINA SACRA IV.
„SZÜLÉSBEN”
KEDVES HÖLGYEK!
Szeretettel hívunk Benneteket abba a SZAKRÁLIS NŐI GYÓGYÍTÓ KÖRBE, melyet Marosán Angelika Annapurnával, szellemi Húgommal indítottunk el festmény-sorozatomon, a „VAGINA SACRA” 9 képén keresztül.
A képek segítségével lépésről, lépésre GYÓGYÍTJUK saját SEBEINKET, és a kollektív tudat NŐI SEBEIT – anyasebeket, elévült transzgenerációs mintázatokat, és méltatlan, megalázó hitrendszereit.
Az alkalmak, a témák egymásra épülnek, azonban külön-külön is látogathatók, melyek mint Budapesten is volt, HAVONTA 1 ALKALOMMAL vannak megtartva az INNER ARCANUM ÉLETMÓD KÖZPONTBAN, Pécsett.
Kilenc lépcsős SZAKRÁLIS NŐI GYÓGYÍTÓ KÖRünk negyedik állomása Jézus egyezményes születésnapjához idomulva a „SZÜLÉSBEN” címet viseli.
Mikor a dimenziókapu érzékelhető formában működik, minden jelenlévő láthatja, ahogy megtörténik a CSODA. FÖLDRE SZÁLL AZ ÉG. Megvalósul az egyik legnagyobb karmikus cselekedet a halál és a szerelmeskedés mellett, A MEGSZÜLETÉS. A női és az újszülött test csodája. Minden folyamat azt az egy dolgot szolgálja, hogy világra jöjjön egy élő ember. Végre mindenki számára láthatóan testet öltve megjelenjen a földi világban egy Szellem, aki az egész Világmindenséget képviseli sejtjeiben. Ennek érdekében oly sok minden történik az utolsó hetekben és órákban, hogy a tudomány a mai napig képtelen a maga teljességében és részleteiben átlátni, amit a NŐ átél és megél. 100 %-os a jelenléte és kapcsolata az újszülöttel és az Univerzummal. A születésben a két ember még egy, de már kettő…a paradoxon láthatóvá válik.
„A te gyengeségedben mutatkozik meg az én erőm.” /Szt. Pál/
A festményről: Beavatásom utolsó révületében saját születésemet élhettem újra. Később láttam egy víz alatti felvételt egy szülésről, ami már másnap teljesen eltűnt a netről. Ezek felidézésével és meditációs tapasztalatokkal gazdagodva készült a festmény.
Ez alkalommal beszélgetni fogunk magáról a megszületés folyamatáról, személyes szülés-, és születésélményekről, és a Karácsonyhoz kapcsolódva Jézus születéséről is új információkkal gazdagodhattok, melyek még nem jelentek meg nyomtatásban.
Ebben a SZAKRÁLIS GYÓGYÍTÓ TÉRBEN, MELYET LÉTREHOZUNK, KÖZÖSEN OLDJUK FEL, A TESTI-ÉRZELMI, SZELLEMI BLOKKOKAT, ahol Gábor Viktor, táltos nevén KARSALY azaz a NAP FIA, a tiszta és ragyogó FÉRFI MINŐSÉG TARTJA A TERET, TÁMOGATJA A GYÓGYÍTÓ FOLYAMATOT, és Angelika szanszkrit avatott nevén ANNAPURNA, azaz a „TELJESSÉGGEL TÁPLÁLÓ” VEZETI A GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓT, melyet közös szertartással, SZER-ELEMMEL zárunk
A születés előtti hónapokban, magában a megszületés óráiban és utána is rengeteg minden történik spontán, hagyományok szerint, illetve orvos-szakmai szempontokból, amik beíródnak a morfogenetikus mezőbe, kisbaba és édesanya szellemébe, személyiségüket formálják, és akár évtizedekig hatással vannak rájuk. Ebben a három órában kifejezetten ezekkel a történésekkel, sebekkel, élményekkel fogunk foglalkozni, ezekről beszélgetünk, oldjuk és gyógyítjuk az általuk okozott lelki mintázatokat, esetleges sérüléseket szelíden, de tabuk nélkül.
Mikor lehet fontos ez Neked?
Például, ha Édesanyád hasában különböző traumák értek, amik kihatnak mostani életviteledre is, esetleg alkoholbeteg, vagy drogfüggő szülő gyermeke vagy, illetve, ha bántalmazott kisbabaként kezdted életedet. Gyere, és gyógyulj!
Ha bármilyen születési – szülési komplikáció volt születésed, vagy szülésed kapcsán, pl. ha fogóval, vákuummal születtél/szültél, esetleg újra kellett éleszteni, vagy gyermekágyi fertőzéssel kellett megküzdenetek. Gyere, és gyógyulj!
Ha szülés után megváltozott testeddel problémáid vannak, nem tudod elfogadni, rossz tükörbe nézni, úgy érzed, hogy képtelen vagy csinosnak lenni, és önazonossá válni. Gyere, és gyógyulj!
Ha a várandósság, vagy a szülés miatt megváltozott, esetleg teljesen elmaradt a szexualitás az életedből, ha emiatt, vagy a kisbaba miatt elhagyott a párod, és képtelennek érzed magad kapcsolódni. Gyere, és gyógyulj!
Ha szoptatással kapcsolatos bármilyen problémád volt/van, és ha nemes szerveiddel (petefészkek, méh, külső nemes szervek) nem vagy összhangban. Gyere, és gyógyulj!
Gyere, mert érdemes kigyógyulni a múlt programjaiból, hogy az emlékezés ne lehessen többé bilincs!
Gyere, mert igazából arra születtél, hogy boldog légy!
Gyere, mert a sebek begyógyíthatók, hiszen a Jóisten Szer Elemes terében bármi megtörténhet!
Szeretettel várunk!
Végül hadd osszam meg veled Szertartársamnak, lelki Húgomnak, Marosán Angelika Annapurna sorait, melyet a Budapesten, a MagNet Közösségi Házban megtartott kilencedik alkalom után osztott meg nyilvánosan:
„Tavaly október végén indítottuk Madarász Gábor Viktor – Festőművész Barátommal, szellemi bátyámmal ezt a folyamatot, amelyben a NŐISÉG, illetve a résztvevő hölgyek különböző megéléseit, tapasztalásait elevenítettük fel Gábor Viktor képein keresztül, és gyógyítottuk a „lelki-sebeinket”, mely által a test gyógyulási folyamata is elindult ott, ahol ezzel dolog volt. ”
„Nekem mit adott ez a folyamat?
Mélységeket, találkozást az „árnyék és fény” én-részeimmel, sokszor lelkileg és testileg is nehéz, fájdalmas megéléseket, azonban volt olyan tapasztalásom is, amikor a téma komolysága, mélysége, nehézsége ellenére a foglalkozás második felében felszabadultan nevetve, mosollyal az arcunkon beszélgettünk, gyógyultunk, és zártuk a teret.
Személy szerint, nekem sikerült a transzgenerációs „ÁLDOZAT” programot kioldani magamból…”
TALÁLKOZZUNK DECEMBER 22-ÉN, DÉLUTÁN ÖTKOR PÉCSETT, AZ INNERE ARCANUM ÉLETMÓD KÖZPONTBAN (7621 Pécs, Ferencesek utcája 44, )
VÁRUNK BENNETEKET VÉGTELEN SZERETETTEL:
ANGELIKA ÉS GÁBOR VIKTOR
Jelentkezés:
https://docs.google.com/…/1CBcx5Z0VJLQkDjohdYmfgkx…/edit
A pécsi negyedik alkalom:
– időpontja: DECEMBER 22. PÉNTEK 17:00-20:00 között
– helyszíne: INNER ARCANUM ÉLETMÓD KÖZPONT 7621 Pécs, Ferencesek utcája 44.
A RÉSZVÉTELI DÍJ:
9,000.- Ft/fő/alkalom, melyet az alábbi bankszámlára kérlek, utalj át az esemény megkezdéséig:
10402427-86768583-89511005
Madarász Gábor Viktor – K&H
Helyedet a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani, a helyszínen csak készpénzben tudod a részvételi díjadat rendezni.
FIGYELEM
maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni.
Hogyan készülj?
Kényelmes laza öltözet, hozhatsz váltó ruhát, de az utcai kényelmes öltözet is rendben van, az esetleges földön üléshez; palack víz.
A részvétel előképzettséget nem igényel.
Amennyiben bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, kérlek írj a madaraszgviktor@gmail.com e-mail címre.
Neked szól ez a program,
– ha érzed a hívást,
– ha még nem kapcsolódtál női szervedhez egy magasabb minőségben, és bizalmatlan vagy a nőiségedben, a nőiséged magasabb minőségű megélésében, és félsz kibontakozni, felvállalni önmagad, a nőiségedet, az esetlegesen átélt, vagy a generációs traumáid miatt, illetve, ha unos untalan olyan programokat játszol le életedben, amik már feszítenek.
VÉGTELEN SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET EGY MINŐSÉGI EGYÜTT-LÉTRE:
Angi és Gábor

dátum

2023-12-22
Expired!

időpont

17:00 - 22:00

Résztvételi díj

9 000 Ft
kategória