Chacrys kristálygyógyítás

MI IS AZ A CHACRYS KRISTÁLYÁGY?

Az ásványok rezgéseit és energiatovábbító képességét évszázadok óta ismerjük, és használjuk. A Kristályágy a fő csakráknak megfelelő számú, hét darab Vogel-csiszolású hegyikristályt tartalmaz, melyeken át az egyes csakrákra jellemző színes fény világít. A csakrák olyan láthatatlan energia központok a testünkben, és fejtetőnkön, amelyek kölcsönhatásban vannak és szabályozzák a fizikai-lelki-energetikai állapotunkat, a mentális és a testi egészségünket.

 

csakrák színei

HOGYAN MŰKÖDIK A CHACRYS KRISTÁLYÁGY?

A Chacrys kristályágyban található, speciális csiszolású hegyikristályok rezgése a fény közvetítésével harmonizálják és feltöltik testünkben ezeket az energiaközpontokat, segítenek lelki blokkjaink oldásában, a relaxációt, illetve a meditációs állapotot könnyebben érhetjük el és mélyebbre is visznek benne.

A kristályok mindegyike egyedileg csiszolt, és a kromoterápiának, azaz színterápiának megfelelő fényt bocsát át.

A kromoterápia egy olyan kiegészítő gyógymód, mely a színek segítségével állítja vissza a test és a psziché egyensúlyát.

A fény elektromágneses hullámait felhasználva viszik át a Vogel-kristályok – a test megfelelő pontjaira irányítva – a kristályokban megsokszorozódott energiát.

A folyamat során megnyílnak az energia-utak, amiken keresztül erőteljesen feltöltődsz életenergiával, és ellenállóbbá válsz a lényedet érő negatív hatásokkal szemben. Továbbá segíti megnyitni azokat a spirituális csatornákat, amiket eddig elfojtott a külvilág zaja, az állandó pörgés azért, hogy jobb legyen az életed. Eközben nem figyeltél eléggé arra, hogy a változás belül kezdődik el. Ezt a befelé figyelést teszi lehetővé a terápia, melynek során könnyebben visszatalálsz önMAGodhoz, a saját energiatartalékaidhoz.

Mivel testünk 80-90%-a víz, a hegyikristályok a vízmolekulákon keresztül gyakorolnak hatást szervezetünkre: a víz számos geometrikus molekulamintázatot vehet fel, egészséges sejtszövetben szabályos alakzatút, míg pl. a rákos sejtekben szabálytalan, nem geometrikus molekulaszerkezetűt. A kristályokon áthaladó fény rezonál a bennünk levő víz szerkezetével, amely rezgés hatására a sejtjeinkben levő víz szerkezete rendezettebbé tud válni. A Chacrys kristályterápia a hegyikristály energiatovábbító képességét felhasználva rendet teremt energia-háztartásunkban. Ebben a nyugalmi állapotban kialakul egyfajta összhang a test és a lélek között, így rendszeres használata kiegyensúlyozottá és életerőssé tesz.

 

Mit jelent a Vogel-csiszolás?

Marc Vogel, egy kutató volt, aki az IBM cégénél dolgozott 27 éven keresztül. Dr. Vogel-nek nevezte őt mindenki. A hegyikristályok, az ezotéria az okkultizmussal karöltve felkeltették az érdeklődését, így hosszú tanulmányozásba, kutatásba kezdett a hegyikristályokkal kapcsolatban, így született meg a 12 lapra csiszolt Vogel kristály. A Vogel csiszolásnak köszönhetően a kristályban található energiát egy pontban koncentrálva gyűjti össze, ezáltal többszörösen sugározza vissza a testedbe. A kristályokat hihetetlen pontos és precíz 51 fokos szögben vágják meg, ez egyaránt megegyezik a Gízai piramisok szögével is. Az élet fája szimbólum geometriájából nyerte az ihletet, amit állítása szerint álmában látot

A KEZELÉS MENETE:

Alkalmanként, a rövid állapotfelmérő, illetve tapasztalásokat megosztó beszélgetés során az adott 9 programból a legmegfelelőbbet kiválasztjuk, és egy masszázságyon, ruhában, hanyatt fekve 30 vagy 45 percig figyelsz befelé, megfigyeled az érzeteidet, az érzéseidet, és közben igény szerint kellemes relaxációs zene szól, vagy csend van.

KEZELÉSI DÍJ:

MOST BEVEZETŐ ÁRON – 2024.02.15-től

30 perc kristály kezelés – 9,000 Ft

45 perc kristály kezelés – 12,000 Ft

1 órás alkalom: 30 perc életvezetési tanácsadás + 30 perc kezelés – 12,000 Ft

1 órás alkalom: 45 perc életvezetési tanácsadás + 15 perc kezelés – 15,000 Ft

chakrys programok