Metamorf érintés terápia, avagy SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÁS Angival

Évekkel ezelőtt vendégként tapasztaltam meg, hogy milyen is ez a technika, amely nagyon mélyreható és erőteljes blokkoldódásokat indított el bennem, ezért úgy döntöttem, hogy megtanulom én is, hogy ezzel is bővítsem tudásom, és szolgáltatásaim széles tárházát.

Már amikor először meghallottam a METAMORF szót, tudtam, hogy dolgunk lesz egymással, hiszen erre a szóra, még biológiai tanulmányaimból emlékeztem: METAMORFÓZIS.

A  szó jelentése: teljes átalakulás, melyet a hernyó a bebábozódásakor él át, amelynek során pillangóvá válik.

Valahogyan én is így életem ezt meg akkor, amikor még vendégként tapasztaltam meg a technika áldásos hatásait. Tudtam, éreztem, hogy én is alkalmazni fogom, csak egy kicsit átalakítom „angissá”… Így is lett. Amikor elkezdtem a vendégeimen alkalmazni ezt a technikát szinte azonnali mélyreható változás indult el, pedig a tanulmányaim során azt ajánlották, hogy 4 alapkezelést illik felajánlani, hogy a folyamatok beinduljanak. Hááát ez nálam szinte elsőre megtörtént/megtörténik.

Mi is történik ilyenkor?

Egy kis kulisszatitok: mikor valaki azzal a kéréssel fordul hozzám, hogy szeretne jönni metamorf érintésre, azonnal összekapcsolódik a lelkünk, és érzem, hogy mely „témakörben” fogunk együtt nagyot lépni. Van olyan is, hogy mire ideér hozzám a Kedves Vendég, az a „témakör” már fel lett dolgozva, azonban más megoldandó helyzet így rögtön napvilágot lát. Amikorra megérkezik hozzám a Vendégem, már a teret energetikailag letisztítottam, levédtem, aztán felajánlok neki két lehetőséget, hogy masszázságyon, vagy a földön, szivacson szeretné hanyatt fekve ruhástól, mezítláb a folyamatot megtapasztalni – én az utóbbit szeretem, és minő véletlen, a vendégeim is. Aztán elkezdődik a folyamat…. meggyújtom a mécsest, melyben „elégetem” a szíve mélyére zárt negatív élményeket, érzéseket, tapasztalásokat – elmondok egy imát, kiürítem magam*, és engedélyt kérek az oldásra/gyógyításra. Aztán indul a dimenziók közötti utazás… Igen, igen, ilyenkor a fizikai test érintésekor az éteri testet** is érintem, ahol az információk, a sérülések, a blokkok el vannak tárolva. Először a talpak, majd a tenyerek belső élét (jobb és bal, férfi és női oldal), és végül a fejtetőt és homlokot érintem, és szedem ki az ott eltárolt lenyomatokat, amelyek a jelenben már feleslegesek, megdolgozódtak, vagy csak épp beragadtak…

Egyik Vendégem, így írt a tapasztalásairól:

„Metamorf Érintés Terápiát kaptam tegnap Angitól. Sejtésem volt arról, hogy mire is vállalkozom, a valóságban még annál is jobb. Számomra olyan volt a kezelés, mintha 5 év (vagy 50, de lehet, hogy 500 év) egy-egy előre megfogalmazott fájdalmának, sérülésének gyökerét találtam volna meg és 50 perc alatt „be is gyógyítottam”. Nem, nem mondom, hogy könnyű ott, benne lenni. Viszont számomra már előjött, alakult szépen a mostani „tanulnivaló” – az alázat, az elfogadás – több olvasatban, különböző szinteken és élethelyzetekben, mégis-mégis visszatért újabb és újabb formában. A mélységek, mondhatni, ismerősek számomra, ezért inkább „az itt az idő, hogy meglépjem” jött el most bennem. Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek Angi csodás lényét és Metamorf Érintés Terápiáját (is), ha megszületik a változás igénye, a félelmek felvállalásával, a szembenézéssel és a felismeréssel el tud indulni a fordulat.”

Egy másik kedves Vendégem fizikai tüneteinek enyhülését tapasztalta, melyről így írt:

„A héten csoda történt. Már egy ideje úgy fáj a térdem lépcsőn fel és le, hogy a könnyem kicsordul. Angi barátnőm hívott, hogy próbáljam ki a Metamorf Érintés terápiáját. Annyira nem tudtam erről a technikáról semmit, hogy folyamatosan hemimorfit masszázsnak neveztem (halkan jegyzem meg, hogy a hemimorfit egy ásvány) Csütörtökön bevállaltam. Hát egy csoda volt. Az elején úgy éreztem, mintha Angi a kezével a mellkasomra támaszkodna, de mondta, hogy hozzám sem ért azon a területen. A kezelés végére nemcsak „Angi keze” tűnt el a mellkasomról, de a takarót sem éreztem, sőt! Ruhában történt a kezelés! Amit a Metamorf kezelés után érzek: 3 nap telt el azóta, és a térdfájás azóta sem tért vissza (pedig direkt külön mentem boltba és külön a bioboltba – pedig egymás mellett vannak). Mintha 5 kg-t fogytam volna (a mérleg nem követi még a változásom!). Ha az ágyról kellett elindulnom valahova a lakásban, szinte alig bírtam a kezdőlépéseket megtenni, annyira fájt az egész lábam. Most meg csak elindulok, és nem fáj. Szóval a Metamorf kezelés nagy csodát tett. Köszönöm Angi.”

SZERETEM EZT A TECHNIKÁT, mert ekkora hatással van a Vendégeimre, arról nem is beszélve, hogy a meditatív zene, és a „felkapcsolódás” alkalmával én is újabb és újabb információkat hozok le a mindentudás teréből, az AKASHA KRÓNIKÁBÓL.***

Gyere Te is és próbáld ki, tapasztald meg ezt a csodát, adj magadnak „ÉNIDŐT”,

melyben feldolgozódhatnak a lélek nehézségei, melyek akár már fizikai tüneteket is produkálnak.

Végtelen szeretettel fogadlak egy előre egyeztetett időpontban, ezen a spirituális gyógyításon, amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél jönni megtapasztalni, hogy rád milyen hatással van ez a csodálatos módszer.

Bővebb technikai információk itt a honlapomon, a főoldalon, a Metamorf érintés terápia címszónál.

 

* kiürítem magam = az önátadás megnyilvánulása, amikor az egót lehalkítom, és hagyom, hogy rajtam keresztül a LegFelsőbb nyilvánuljon meg, azaz nem én cselekszem, hanem „vezetés” alatt vagyok. „Legyen meg a Te akaratod”

** éteri test = finom test, az a hordozó, amelyen a lélek (dzsíva) végighalad a szanszárán, illetve azokat a karmikus magvakat (szanszkárák) szállítja, amelyek meghatározzák a fizikai testet és az egyén sorsát. Az élőlény halálakor csak a durva-test pusztul el, a finomtest újjászületik.

*** Akasha krónika: kollektív tudattalannak nevezi a pszichológia. A fogalmat C.G. Jung vezette be, aki – egyetértve a keleti filozófiák ezoterikus gondolkodásával – úgy vélte, az emberiség minden információját a kollektív tudattalanban kell keresni.