Kiscsoportos Belső Gyermek gyógyítás Kecskeméten

🦋 BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁS 🦋
Együtt gyógyítjuk Belső gyermekünket a morfogenetikus térben, a feltétlen szeretet energiájával 💝
Gyógyító együttlétünk alkalmával kapcsolódunk belső gyermekünkhöz, gyógyítjuk sérüléseit, és ebben az egészséges kapcsolódásban elidőzve teremtjük meg az önMAGunkba vetett hitünket, mellyel még teljesebb, boldogabb és örömtelibb életet élhetünk.
❣️
Neked szól ez program,
– ha érzed a hívást,
– ha még nem kapcsolódtál belső gyermekedhez, és bizalmatlan vagy önmagaddal, bizalmatlan vagy másokkal, „kicsinek” érzed magad, és félsz kibontakozni, felvállalni önmagad, az érzéseid, gondolataid,
– ha már kapcsolódtál belső gyermekedhez, azonban szeretnéd mélyíteni ezt a kapcsolatot, hogy gyermeki szemmel lásd
a világot, és éld, lásd a nyílt szíveddel az élet csodáit.
✨RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.000 Ft/fő✨
Részvételi szándékodat az alábbi űrlapon tudod jelezni:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSctNZTwsUM…/viewform
A helyedet 6.000 Ft előzetes átutalásával tudod biztosítani SZEPTEMBER 16. péntek 12 óráig.
A részvételi díj fennmaradó részét személyesen készpénzben, vagy az esemény megkezdésének napjáig átutalással tudod rendezni, melyet az alábbi bankszámlára tudsz utalni:
10404072-50526983-77481003
Marosán Angelika – K&H
PROGRAM:
Megbeszéljük, mi is ez a belső gyermek gyógyítás, majd egy vezetett belsőgyermek meditáción és rendszer-állításon veszel részt. Megnézzük, hogy hogyan is érzi magát a belső gyermeked, kapcsolódunk vele, és gyógyítjuk sebeit, sérüléseit.
‼️FIGYELEM‼️
Ez egy KISCSOPORTOS foglalkozás, melyre 4 maximum 6 fő jelentkezését tudom fogadni az előleg vagy a teljes összeg átutalása után.
Mi is történik a morfogenetikus, azaz „minden-tudó” térben?
A szereplők, azaz a segítő társaink segítségével „megnézzük” a saját belső érzéseinket, megéléseinket, a belső mozinkat, és mint egy forgatókönyvíró újraírjuk / felülírjuk a hozott negatív tapasztalatokat, transzgenerációs mintázatokat, sérüléseket, amelyek gátolják kiteljesedésünket, önmegvalósításunkat, hogy még egészségesebb, boldogabb és örömtelibb életet éljünk.
💕Hogyan készülj?💕
Kényelmes laza öltözet, hozhatsz váltó ruhát, de az utcai kényelmes öltözet is rendben van az esetleges földön üléshez; füzet, íróeszköz, palack víz.
A részvétel előképzettséget nem igényel, azonban kapsz a kezedbe olyan „segédeszközöket”, amellyel önállóan is tudsz haladni az életedben.🥰
Ha bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, kérlek írj az eletvezetes.angi@gmail.com e-mail címre 💌

dátum

2022-09-24
Expired!

időpont

10:00 - 14:00

Résztvételi díj

16 000 Ft

helyszín

AromaKuckó-Ahol újra egyensúlyba kerülsz
Kecskemét