BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ NAP BUDAPESTEN

🧚‍♀️ BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ NAP 🧚‍♀️
amikor együtt gyógyítjuk Belső gyermekünket a morfogenetikus térben, a feltétlen szeretet energiájával 💝😇
Gyógyító együttlétünk alkalmával kapcsolódunk belső gyermekünkhöz, gyógyítjuk sérüléseit, és ebben az egészséges kapcsolódásban elidőzve teremtjük meg az önMAGunkba vetett hitünket, mellyel még teljesebb, boldogabb és örömtelibb életet élhetünk.
✳ Neked szól ez program,
– ha érzed a hívást,
– ha még nem kapcsolódtál belső gyermekedhez, és bizalmatlan vagy önmagaddal szemben, bizalmatlan vagy másokkal, „kicsinek” érzed magad, és félsz kibontakozni, felvállalni önmagad,
– ha már kapcsolódtál belső gyermekedhez, azonban szeretnéd mélyíteni ezt a kapcsolatot, hogy gyermeki szemmel lásd a világot, és éld át nyílt szívvel az élet csodáit.
🟠 RÉSZVÉTELI DÍJ: 18.000 Ft/fő
Részvételi szándékodat az alábbi űrlapon tudod jelezni:
https://docs.google.com/…/1XuQwOhdOGbQTd1rbgUPrCFe…/edit
‼ A helyedet 5.000 Ft előzetes átutalásával tudod biztosítani SZEPTEMBER 7. szerda 12 óráig.
A részvételi díj fennmaradó részét személyesen készpénzben, vagy a tanfolyam megkezdésének napjáig átutalással tudod rendezni, melyet az alábbi bankszámlára tudsz utalni:
10404072-50526983-77481003
Marosán Angelika – K&H
💥 PROGRAM:
– NYITÓKÖR: bemutatkozások, ismerkedés egymással, bizalmi kör kialakítása
– MIT IS JELENT az a szó, hogy belső gyermek? Miért fontos a vele való kapcsolódás? – szakirodalmi áttekintés,
– BELSŐGYERMEK MEDITÁCIÓ – vezetett meditáció kb. 30 perc,
– BELSŐGYERMEK KAPCSOLÓDÁS ÉS GYÓGYÍTÁS a „családállításból” is ismert morfogenetikus mezőben – a mindent tudó energia körben – megnézzük, hogy hogyan is érzi magát a belső gyermeked, kapcsolódunk vele, és gyógyítjuk sebeit, sérüléseit,
– EBÉD SZÜNET
– ZÁRÓKÖR: a nap lezárása, és az „útra-bocsájtás” történik meg.
🟥 FIGYELEM!!!
Ez egy KISCSOPORTOS foglalkozás, melyre maximum 6 fő jelentkezését tudom fogadni az előleg, vagy a teljes összeg átutalása után.
❔❓Mi is történik a morfogenetikus, azaz „minden-tudó” térben?
A szereplők, azaz a segítő társaink segítségével „eljátsszuk” a saját belső érzéseinket, megéléseinket, a belső mozinkat, és mint egy forgatókönyvíró újraírjuk / felülírjuk a hozott negatív tapasztalatokat, transzgenerációs mintázatokat, sérüléseket, amelyek gátolják kiteljesedésünket, önmegvalósításunkat, hogy még egészségesebb, boldogabb és örömtelibb életet éljünk.
❇ Hogyan készülj?
Kényelmes laza öltözet, hozhatsz váltó ruhát, de az utcai kényelmes öltözet is rendben van az esetleges földön üléshez; füzet, íróeszköz, palack víz, EBÉD, és egyéb rágcsálnivalók, amit a közösségben szívesen megosztasz.
A részvétel előképzettséget nem igényel, azonban kapsz a kezedbe olyan „segédeszközöket”, amellyel önállóan is tudsz haladni az életedben.
⚜ Ha bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, kérlek írj az eletvezetes.angi@gmail.com e-mail címre 💌

dátum

2022-09-11
Expired!

időpont

10:00 - 15:00

Résztvételi díj

18 000 Ft

helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062