KÉK LÓTUSZ SZERTARTÁS – Az álmodó Papnő ébredése

Kedves Hölgyek!
Szeretettel invitálunk egy különleges TELIHOLDAS KÉK LÓTUSZ szertartásra a női körünkbe 🤗💙
Ezen a napon az Telihold, a Skorpió zodiákusban válik egzakttá 01:50-kor. Ilyenkor a Nap és a Hold egymással szemben áll, így láthatjuk a Holdat a Nap fényében ragyogni. Ennek a teliholdnak az energetikája támogatja a tisztán érzékelést, a megérzések tudatosítását, és segíti az elindulást céljaink felé, hozzásegítve minket saját legjobb megoldásainkhoz.
A Plútó jellegű skorpió telihold asztrológiai kulcsszavai: a gyógyítás – gyógyulás, a félelmek és aggodalmak feltárása, és elengedése, illetve a skorpió erősen hozza magával a mágiát, amikor a méregből orvosságot varázsolunk, azaz az ólmot arannyá változtatunk ; a titkos tanítások átadását; az életelixírek használatát, az oldásokat, a szexualitás testi-lelki megélését, a mélységes érzelmek megnyilvánulását, illetve a skorpió alacsonyabb rezgésen hozhat fel magával erős féltékenységet, birtoklási vágyat és bosszúvágyat.
Forrás: Sulyok Ágnes
Ezen alkalommal a KÉK LÓTUSZ virágot, Egyiptom misztikus, szent növényének esszenciáját használjuk, mivel Ő az álmodó papnő, aki tiszta tudatosságával, tisztánlátása/hallása segítségével valósággá álmodja belső vízióit, szíve vágyait. Felerősíti az intuíciót, a jelek olvasásának és a tudatos álmodásnak a képességeit. Segít emlékezni mindezekre a mágikus képességeinkre, életre kelteni őket a mindennapokban a Papnő bölcsességével és szeretetével. A Kék lótusz maga a Főpapnő, akihez Ízisz és Lilith energiái is társíthatóak. A bölcsesség, a látomások, a tisztán érzékelés szent növénye. A lótusz képes a sárból felemelkedni azáltal, hogy éppen belőle táplálkozik, tehát erőforrásává alakította azt, amiből kiemelkedett.
A kék lótusz tea és illóolaj, illetve a méh-tisztító mirha szertartás és az ISTENNŐ kártyák azt a folyamatunkat fogják támogatni a mostani alkalom során, hogy EMLÉKEZZÜNK, ezáltal kapcsolódjunk önMAGunk belső bölcsességéhez, a valódi TUDÁS FORRÁSÁHOZ, amivel egy magasabb minőségben képessé válunk sokkal hatékonyabban használni intuitív tudásunkat, ezáltal a kreatív teremtőerőnket a hétköznapjaink örömtelibb, boldogabb, könnyedébb megéléséhez. A szertartás keretein belül magunkhoz öleljük, a sötét oldalunkat, az „árnyék-énünket”, amivel a féltékenységet, a manipulációt és a rivalizálást fényesítjük át feltétlen szeretetté, amely elfogadó, befogadó, és egyenrangú.
Nagy-nagy szeretettel, várunk Benneteket Édes Hölgyek erre a transzformatív minőségi együtt-létre, a mi kedvesen, feltétlen szeretettel, puhán, selymesen, mégis határozottan ölelő, és megtartó LÓTUSZ-NŐ-VÉR-körünkbe!
🌹💙✨️🌝✨
📅 Időpont: 2024. április 24. szerda 18:00-20:30
🏰 Helyszín: KÖZÖS NEVEZŐ TÉR – 1025 Budapest, Zöldlomb u. 13/C
💰 Részvételi díj: 11.000 Ft-tól 33.000 Ft-ig, amennyit meg tudsz engedni magadnak, és jó szívvel adod 🫶, melyet a helyszínen készpénzben vagy a regisztrációs űrlapon megadott számlaszámra, utalással tudsz rendezni.
‼ Fontos tudnivalók:
Kérjük, hogy lehetőség szerint, érkezz kényelmes öltözékben, és/vagy hozz magaddal szoknyát/kendőt (illetve ha van, szertartás ruhát) a füstölő szertartáshoz, számodra kedves erőtárgyadat/virágot/gyümölcsöt közös oltárunkra!
Az érkezés javasolt legalább 10-15 perccel a kezdési időpont előtt, hogy a szertartásra hangolódva kapcsolódhass be.
A program menete:
⚜️ Bevezető kör útmutató kártyákkal (30 perc)
⚜️ Kék lótusz meditáció (30 perc)
⚜️ Méhfüstölő szertartás mirhával (30 perc)
⚜️ Kék Lótusz teaszertartás (30 perc)
Bízunk benne, hogy veled is találkozunk ezen a csodás, meghitt minőségi együttléten, ahol a csodák megtörténnek… mi már készítjük szívünket a találkozásra: 🤗💗✨💙✨
Angi és Dóri

dátum

2024-04-24
Expired!

időpont

18:00 - 20:30

Résztvételi díj

11 000 Ft